Spania refuză să participe la Copa America

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) a refuzat, din cauza calendarului încărcat, invitaţia de a participa la Copa America, competiţie programată să aibă loc în iulie, în Argentina, informează AFP.

"Conducerea RFEF i-a mulţumit preşedintelui Conmebol, Nicolas Leoz, pentru invitaţie, însă am refuzat această propunere din cauza calendarului încărcat", a precizat forul spaniol într-un comunicat.

Spania a fost invitată de Confederaţia Sud-americană de Fotbal să participe la această competiţie în locul Japoniei, care anunţase în urmă că câteva zile că renunţă la participare, din cauza situaţiei din ţară, după seismul din 11 martie.

Un oficial al federaţiei japoneze a anunţat, marţi, că reprezentativa de fotbal ar putea participa la ediţia din acest an a Copei America, cu condiţia să fie convocaţi mai mulţi jucători ce evoluează în străinătate, astfel încât să se minimalize impactul asupra J-League (campionatul intern). O decizie oficială în acest sens va fi luată de federaţia japoneză în cursul zilei de joi.

Copa America va avea loc în perioada 1-24 iulie, în Argentina.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite