FOTBAL: Spania a stabilit un record de 15 victorii consecutive (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionata Spaniei a învins formaţia Africii de Sud cu scorul de 2-0 (0-0), sâmbătă seara, la Bloemfontein, într-un meci din Grupa A a Cupei Confederaţiilor la fotbal, competiţie găzduită de Africa de Sud.

Ibericii s-au impus pe stadionul ''Free State'' prin golurile marcate de David Villa (52) şi Fernando Llorente (72), dar ambele formaţii s-au calificat în semifinale. Spania a irosit şi un penalty, în min. 51, prin David Villa (a apărat Itumeleng Khune).

În semifinale, Spania, va întâlni formaţia clasată pe locul secund în Grupa B, în timp ce Africa de Sud va înfrunta câştigătoarea celeilalte grupe.

Spania, campioana Europei, a stabilit un record mondial de victorii consecutive, 15 la număr. Totodată ibericii au egalat recordul de meciuri consecutive fără înfrângere, 35, deţinut de Brazilia din perioada 1993-1996.

În  celălalt meci al grupei, Irak şi Noua Zeelandă au terminat la egalitate, scor 0-0.

Ultimul meci pierdut de Spania a fost amicalul contra României, disputat la Cadiz în noiembrie 2006. Tricolorii au câştigat atunci cu 1-0 prin golul marcat de Ciprian Marica în minutul 58

Urmăriţi rezumatul partidei dintre Spania şi Africa de Sud:

Urmăriţi golul marcat de Marica în meciul amical cu Spania din 2006, gol care a provocat ultima înfrângerea a selecţionatei spaniole.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite