FOTBAL: Spania va juca în tricouri inscripţionate cu numele lui Jarque

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL:  Spania va juca în tricouri inscripţionate cu numele lui Jarque
FOTBAL: Spania va juca în tricouri inscripţionate cu numele lui Jarque

 Jucătorii reprezentativei Spaniei doresc să-i aducă un tribut lui Daniel Jarque, decedat din cauza unui atac de cord, şi au cerut acordul de la UEFA pentru a disputa amicalul cu Macedonia având inscripţionate pe tricouri numele şi numărul fostului căpitan al lui Espanyol, informează Marca.

Intenţia eleviilor antrenaţi de Vicente del Bosque a fost făcută publică de căpitanul campioanei europene, Iker Cassilas.

"Moartea lui Dani a fost o veste tragică, care ne-a îndurerat pe toţi. Pentru un sportiv de performanţă este regretabil să vadă că au loc astfel de drame. Această întâmplare nefericită ne-a adus aminte de un alt eveniment tragic, dispariţia lui Puerta, şi ne-am gândit să-i aducem un oamgiu celui care a fost colegul nostru. Vrem ca la meciul cu Macedonia să purtăm cu toţi tricoul cu numărul 21 imprimat pe spate cu numele lui Dani", a spus portarul lui Real Madrid.

Reprezentativa Spaniei va susţine, miercuri seară, la Skopje, o partidă de verificare în compania Macedoniei. Înainte de starul meciului se va ţine un minut de reculegere în memoria fostului căpitan al lui Espanyol Barcelona, Daniel Jarque, care a încetat din viaţă sâmbătă seara, la vârsta de 26 de ani, din cauza unei crize cardiace.

Altfel, un eveniment similar s-a petrecut în urmă cu doi ani, când, în urma decesului lui Antonio Puerta, coechipierii acestuia de la FC Sevilla au evoluat în finala Supercupei Europei cu AC Milan cu un echipament de joc special, pe care se putea citi şi numele lui Puerta.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite