Del Bosque, până în 2012 la cârma naţionalei Spaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele federaţiei spaniole de fotbal, Angel Maria Villar Llona, a anunţat la Dubai prelungirea pentru doi ani, respectiv până în 2012, a contractului antrenorului Vicente Del Bosque la cârma echipei naţionale pe care a calificat-o la Cupa Mondială din 2010 din Africa de Sud.

"Am vorbit cu Del Bosque despre reînnoirea contractului pentru doi ani şi a fost de acord", a declarat Villar Llona în cadrul unei conferinţe de presă la Dubai, locul unde s-a desfăşurat Cupa Mondială de volei pe plajă câştigată de Brazilia.

Vicente del Bosque a fost numit în noiembrie 2008 în funcţia de selecţioner al echipei Spaniei până în 2010, el înlocuindu-l pe Luis Aragones al cărui contract nu a mai fost prelungit în ciuda victoriei Spaniei la Euro 2008.

"Noi nu am semnat încă prelungirea angajamentului cu Del Bosque, dar cuvântul dat rămâne important. Avem deplină încredere în selecţionerul nostru pentru rezultatele realizate până în prezent şi pentru randamentul său în competiţiile oficiale sau amicale", a adăugat preşedintele federaţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite