Spalletti: „Urmărim Urziceniul în Supercupă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj şi Unirea Urziceni se întâlnesc în seara aceasta în Supercupa României, în primul meci al sezonului.

Adversara Unirii din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Zenit Sankt Petersburg, nu vrea să aibă vreo surpriză înaintea meciului programat pe 27 iulie. Fostul tehnician al Romei, Luciano Spalletti, acum la Zenit, a avut reprezentanţi la meciul de aseară, disputat după închiderea ediţiei.

„Cu orice echipă am fi căzut, era suficient de puternică. A-i subestima pe adversari, inclusiv echipa română, ar fi o mare greşeală. Cineva din stafful nostru va fi prezent la Supercupa României, unde va juca Unirea. Unirea are patru-şase jucători de mare valoare. Atacul, unul de forţă, e condus de Bilaşco şi de Semedo. Contează mai puţin că începem în deplasare, deşi dacă ar fi fost să aleg şi eu mi-aş fi dorit să-i întâlnim pe terenul lor", a spus Spalletti pentru publicaţia rusă „Sport Express".

Unirea, ca o echipă din Moldova sau Bulgaria

Unul dintre antrenorii secunzi ai echipei ruse, Nikolai Vorobiev, a asemănat stilul de joc al Unirii cu cel al echipelor din Republica Moldova. „Fotbalul românesc a fost asociat cu brutalitatea, cu jocul dur, cu antijocul, iar echipele din această regiune sunt adversari de evitat. Sper că nu este cazul Unirii, stilul său este similar cu al echipelor moldoveneşti sau bulgăreşti. Practică un fotbal tehnic, controlează bine mingea. Îi vom studia cu atenţie. Unirea arată un fotbal bun, nu numai în campionat, ci şi în Europa", a precizat Vorobiev.

Zenit, la a şaptea victorie consecutivă în Rusia

Zenit Sank Petersburg, adversara Urziceniului din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, a obţinut cea de-a şaptea victorie consecutivă în acest campionat, trecând cu 2-0 de Sibir Novosibirsk în etapa a 13-a. Hajduk Split, adversara lui Dinamo din turul trei al Ligii Europa, a pierdut supercupa Croaţiei după 0-1 cu Dinamo Zagreb.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite