Şoc la Chelsea! Cole a împuşcat un fan cu o armă cu lunetă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform englezilor de la News of the World, fundaşul lui Chelsea a împuşcat şi a rănit duminica trecută un membru al staff-ului cu o armă cu lunetă la baza de antrenament din Cobham!

Victima de 21 de ani, un fan care fusese plasat la club de un centru de muncă, a fost lovit din lateral de internaţionalul englez şi a sângerat puternic!

Cole se pare că se juca prin vestiarul lui Chelsea când studentul a fost lovit de un glonţ de la o distanţă de doar 1 metru. Se pare că fundaşul stânga nu ştia că arma este încărcată. Medicii au apărut imediat la faţa locului şi l-au salvat pe tănărul împuşcat.

Ziarul susţine că Ashley Cole şi-a cerut scuze şi a fost admonestat serios de către oficialii clublui, iar patronul Roman Abramovic a ordonat o investigaţie seriosă în acest caz. Nici clubul londonez şi nici Ashley Cole nu au dat vreo declaraţie oficială în ceea ce priveşte acest incident.

Interesant este că Ashley Cole a jucat pentru Chelsea în Liga Campionilor impotriva lui FC Copenhaga la doar câteva zile după presupusul incident!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite