Şoc pe piaţa transferurilor? Mourinho îl vrea pe “catalanul” Ibrahimovici la Real

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi este perfect conştient de dificultăţile pe care le implică un transfer de la marea rivală Barcelona a vârfului suedez, Mourinho le-a transmis oficialilor madrileni să forţeze norocul.

Sarcina lui Jose Mourinho la Real Madrid în acest sezon nu este deloc uşoară: trebuie să oprească hegemonia Barcelonei. Pentru asta, lusitanului îi lipsesc însă câteva piese din angrenajul pe care l-a pregătit pentru noua sa echipă, iar printre acestea se numără un vârf împins.

Îl are deja pe Higuain, dar Karim Benzema, un al doilea jucător de acest profil, nu îi este deloc pe plac. Astfel, „The Special One" şi-a îndreptat atenţia asupra lui Zlatan Ibrahimovici, jucătorul Barcelonei, pe care l-a avut sub comandă şi în Italia la Inter şi care a marcat 25 de goluri în ultimul său sezon în tricoul „nerazzurrilor", anunţă azi cotidianul catalan "El Mundo Deportivo".

Kaka, moneda de schimb!

Mourinho are şi argumente. „Ibra" nu prea a rupt gura târgului în primul său sezon pe „Camp Nou" şi ar putea fi cedat de Barcelona, pentru preţul corect. În plus, suedezul ar veni extrem de motivat, mai ales că ar pleca de la clubul „blaugrana" pe uşa din dos, aşa cum s-a întămplat şi cu Eto'o vara trecută. Alt avantaj al Realului ar fi că îşi permite să-i plătească lui Ibrahimovici salariul, adică 12 milioane de euro, cât primeşte la Barça.

Totuşi, având în vedere rivalitatea dintre cele două echipe, este puţin probabil ca Barcelona să-l lase pe unul dintre cei mai bine cotaţi jucători ai săi tocmai la rivala din capitală. Pentru asta însă, Realul şi-a pregătit strategia. Vor aştepta să vadă cum evoluează transferul lui Cesc Fabregas de la Arsenal, pentru a-l împinge în afacere pe brazilianul Kaka.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite