Real Madrid -Pellegrini regretă plecarea şi Robben şi Sneijder

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Real Madrid -Pellegrini regretă plecarea şi Robben şi Sneijder
Real Madrid -Pellegrini regretă plecarea şi Robben şi Sneijder

Antrenorul chilian al echipei Real Madrid, Manuel Pellegrini, regretă plecarea olandezilor Arjen Robben şi Wesley Sneijder, ale căror transferuri, la Bayern Munchen, respectiv Inter Milano, au fost confirmate vineri.

''Sunt doi jucători foarte buni care ne-ar fi fost utili'', a declarat tehnicianul într-o conferinţă de presă, organizată înaintea meciului cu Deportivo La Coruna.

El a recunoscut totuşi că aceste transferuri erau necesare pe reechilibrarea financiară a clubului după recentele achiziţii făcute şi că echipa sa este ''completă''.

Real a cheltuit circa 250 milioane de euro în interesezon pentru aducerea unor staruri precum Cristiano Ronaldo, Kaka sau Karim Benzema şi a pus presiune pe unii din cei şase jucători olandezi ai săi ca să plece, în pofida reticenţelor acestora şi ale antrenorului Pllegrini.

Potrivit mass-media spaniole, Robben a fost transferat la Bayern pentru 25 milioane euro, Sneijder la Inter Milano, pentru 15 milioane euro, iar atacantul Klaas-Jan Huntelaar, la AC Milan, la începutul lui august, tot pentru 15 milioane euro.

Atât Robben, cât şi Sneijder au spus că nu ar fi vrut să plece şi că nu au fost trataţi bine de Real.

Un al patrulea batav, mijlocaşul Rafael Van der Vaart, se află pe punctul de plecare şi ar fi refuzat o ofertă de la clubul tur Besiktaş Istanbul, potrivit presei spaniole. El nu a fost convocat de Pellegrini pentru meciul de pe Santiago Bernabeu cu Deportivo La Coruna.

Doi olandezi vor mai rămâne în acest sezon la Real, atacantul veteran Ruud Van Nistelrooy şi tânărul fundaş lateral stânga Royston Drenthe.
 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite