Sneijder, Eto'o şi Kaladze, jefuiţi la Milano

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii echipei Internazionale Milano, Wesley Sneijder şi Samuel Eto'o, şi gerogianul Kakha Kaladze (Genoa), au fost victimele hoţilor, care au intrat în locuinţele fotbaliştilor, la finalul lunii decembrie, furând mai multe lucruri de la valoare, scrie Corriere della Sera.

Cei trei, plecaţi în vacanţa de iarnă, şi-au lăsat casele în mâinile unor persoane de încredere. Astfel, casa lui Eto'o, din Via del Gesu, a rămas în grija bucătarului fotbalistului. Acesta se afla în casă când hoţii au "sosit", dar susţine că nu a auzit nimic. Hoţii "au intrat în acţiune" în noaptea de 27 decembrie, versiunea bucătarului fiind confirmată şi de imaginile surprinse de camerele de supravegehere din apartament. Astfel, în aceste imagini se văd doi bărbaţi care au reuşit să deschidă uşa blindată a apartamentului. Apoi cei doi deschid seiful şi fură mai multe obiecte de valoare ale jucătorului, cunoscut pentru faptul că este colecţionar de ceasuri.

De asemenea, carabinierii au intervenit şi la locuinţa lui Wesley Sneijder, din Via Fratelli Gabba. Furtul ar fi avut loc între 21 şi 27 decembrie şi a fost descoperit de un angajat al jucătorului. Şi aici hoţii au reuşit să intre pe uşa principală. Imediat aceştia s-au îndreptat spre ceasurile şi bijuteriile lui Sneijder. Nu au uitat nici de costumele de firmă ale jucătorului, de genţile sau accesoriile soţiei acestuia, Yolanthe. Însă, probabil deranjaţi de un zgomot, hoţii au fugit şi au abandonat obiectele în apartament.

Kakha Kaladze a fost al treilea fotbalist jefuit, apartamentul său, situat în Via Marino, nefiind dotat cu alarmă sau sistem de supraveghere. Hoţii i-au furat lui lui Kaladze 12 ceasuri de valoare, Patek Philippe, Cartier, Rolex, dar şi două computere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite