FOTBAL: Slovenul Andrej Pecnik a fost reprimit în lot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, miercuri, că a decis să-l reprimească la echipa mare pe slovenul Andrej Pecnik, lucru care nu s-a întâmplat şi cu celălalt jucător trimis la satelit în urmă cu două săptămâni, Dominik Bersnjak.

"Miercuri am luat decizia de a-l rechema pe Andrej Pecnik la echipa mare. Chiar dacă a greşit, i-am oferit a doua şansă jucătorului sloven, întrucât a avut o atitudine corespunzătoare în perioada în care a fost la echipa a doua. Nu sunt un om care să ţină ranchiună, de aceea i-am acordat o a doua şansă lui Pecnik", a spus Grigoraş.

Tehnicianul nu a luat aceeaşi decizie şi în cazul celuilalt sloven din lot, Dominik Bersnjak, trimis la echipa a doua odată cu Pecnik, anunţând totodată conducerea executivă că nu mai are nevoie de serviciile fotbalistului: "În momentul în care greşeşti, dar ai o atitudine adecvată, primeşti a doua şansă, altfel nu. Pecnik a revenit la antrenamentele echipei mari, Bersnjak nu. El a avut un comportament care nu lasă loc de dubii în privinţa calităţilor sale, şi nu mă refer doar la cele de fotbalist. În aceste condiţii, am anunţat conducerea executivă de faptul că Bersnjak nu va mai juca niciun meci la Poli atâta timp cât eu voi fi antrenor".

Preşedintele de onoare al Politehnicii Iaşi, Gheorghe Nichita, declara la data de 3 noiembrie că jucătorii slovenii Pecnik şi Bersnjak au fost excluşi din lot, dar şi sancţionaţi cu zece la sută din contracte, din cauza atitudinii neprofesioniste.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite