Slovan libanez

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slovan libanez
Slovan libanez

Dinamoviştii au pregătit tactica meciului cu Liberec la un restaurant cu specific libanez. Ideea i-a aparţinut antrenorului Bonetti. „Câinii“ vor primi 10.000 de euro de om, dacă îi vor elimina pe cehi. După ce s-a purtat mai dur cu jucătorii, cărora le-a reproşat după înfrângerea cu Internaţional că aleargă precum în anii ’70, italianul de pe banca lui Dinamo a întors foaia.

Bonetti şi-a scos elevii în oraş, pentru a se mai apropia de ei. În „Ştefan cel Mare”, toată lumea se împrieteneşte cu toată lumea. Dacă, după intervenţia lui Borcea, Vasile Turcu a lăsat orgoliile deoparte şi a pus punct războiului cu Bonetti, acum a venit rândul antrenorului italian să-şi arate latura sensibilă. Faţă de jucători, pe care nu i-a menajat până acum.

La antrenamente i-a alergat până i-a stors de energie, iar în vestiar i-a tocat la cap să nu mai alerge precum în vremurile romantice ale fotbalului. Şi cum mai e nevoie şi de momente de relaxare, Bonetti a organizat marţi seară o ieşire în oraş, unde să se vorbească serios de fotbal, dar să se şi glumească.

„Câinii” au mers la un restaurant cu specific libanez, înainte ca întreg lotul să intre în cantonament la Săftica. Roş-albii au discutat despre meciurile bune făcute până acum în campionat (cu Ceahlăul şi Craiova)  şi despre importanţa „dublei” cu Slovan Liberec.

Subiectul zilei a fost prima „grasă” promisă de conducere, 10.000 de euro de om, pentru calificarea în grupele Ligii Europei. Bonetti, după ce s-a sfătuit şi cu căpitanul Gabi Tamaş, i-a anunţat pe jucători că de acum încolo astfel de ieşiri vor fi mult mai frecvente, măcar o dată pe lună.  

Turcu plăteşte din nou

Conducătorul dinamovist a anunţat că de azi, când roş-albii vor juca cu Slovan Liberec, va reveni în lojă şi îşi va relua rolul de finanţator. Prima investiţie? Omul de afaceri va contribui la bonusul de calificare în grupele Ligii Europei, care se ridică la 10.000 de euro de căciulă, dacă Dinamo va trece de Slovan.

Până acum Vasile Turcu a preferat să stea departe de „câini” motivând că a fost dezamăgit după ce elevii lui Rednic au ratat pe ultima sută de metri titlul. A anunţat că se retrage şi că va investi la altă echipă. Acum însă, după trei etape scurse din noul sezon, şi-a schimbat discursul, chiar dacă s-a certat cu antrenorul Bonetti.

„Nu am plecat nicăieri, doar am stat mai departe. Am vrut să mă refac sufleteşte. Sunt acţionar, sunt în continuare vicepreşedintele echipei şi sunt cu inima alături de club şi de prietenul meu Cristi Borcea”, a spus Turcu.

De urmărit...

-Dănciulescu, cu dureri de spate, este incert şi va afla azi dacă va juca.
-Bonetti nu ştie cu cine o să joace în centrul defensivei: Tamaş – Grigore sau Tamaş - Moţi
-Molinero ar putea debuta la Dinamo.
-Dinamoviştii vânduseră până aseară doar 4.200 de bilete.
-Mijlocaşul Corici şi atacantul Kerici sunt cei mai buni jucători ai lui Slovan.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite