Ion Marin: „Slovan are un contraatac devastator“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Marin: „Slovan are un contraatac devastator“
Ion Marin: „Slovan are un contraatac devastator“

Ion Marin a urmărit live meciul celor din Liberec, adversara „câinilor“ din Liga Europa, cu Victoria Plzen, scor 3-2, şi îi va prezenta raportul lui Bonetti.

Mai sunt două zile şi Dinamo începe în „Ştefan cel Mare“ lupta cu cehii pentru un loc în grupele competiţiei. „Săpăligă“ a analizat punctele slabe şi cele forte ale lui Slovan şi a atenţionat că echipa lui Skorpil este foarte bine organizată şi nu trebuie desconsiderată.

„Îmbină experienţa cu tinereţea“

„Slovan este o echipă echilibrată, elastică, ce îmbină experienţa cu tinereţea. De ce spun asta? Pentru că în echipa de start au avut un portar de 36 de ani şi un fundaş central plus un atacant de 33 de ani. Apoi, la pauză au intrat un apărător şi un mijlocaş de 21 de ani. Tinerii nu au experienţă, dar compensează prin efortul depus“, a anunţat Ion Marin.

Schimbă sistemul de joc

„Săpăligă“ a explicat şi modul în care evoluează Slovan, în funcţie de cursul jocului: „Joacă în sistemul 4-4-2, când au posesia, iar când se apără evoluează în 4-2-3-1 şi atunci se formează o linie mobilă de cinci mijlocaşi care acoperă foarte bine spaţiile“.

Arma cehilor: contraatacul

„Spionul“ lui Dinamo l-a desemnat pe Corici, marcatorul unei „duble“ în partida cu Plzen, cel mai periculos advesar. 

„Corici a marcat de două ori, este un mijlocaş central care ajunge des la finalizare. Au un contraatac devastator, aşa au şi marcat şi puteau să mai înscrie de trei ori. Slovan este o echipă care poate pune probleme“, a declarat Marin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite