VIDEO: Grave incindente în Slovacia la meciul dintre Zilina şi Hajduk Split

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO: Grave incindente în Slovacia la meciul dintre Zilina şi Hajduk Split
VIDEO: Grave incindente în Slovacia la meciul dintre Zilina şi Hajduk Split

Zeci de suporteri şi opt poliţişti au fost răniţi joi în Slovacia în cursul incidentelor survenite la meciul dintre Zilina şi formaţia croată Hajduk Split, contând pentru turul preliminar al Europa League.

Aproximativ 500 de fani croaţi, care aveau interdicţie pe stadioanele din Europa, au aruncat cu pietre în poliţişti şi au distrus vitrinele unor magazine în încercarea de a pătrunde pe stadionul echipei Zilina.

Mai mulţi răniţi au primit îngrijiri medicale şi mai multe persoane au fost transportate la spital cu fracturi. De asemenea, aproximativ 120 de suporteri croaţi au fost reţinuţi, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Poliţia slovacă era pregătită pentru asemenea evenimente, ultraşii celor de la Hajduk Split fiind recunoscuţi drept unii dintre cei mai periculoşi din Europa.

Partida dintre Zilina şi Hajduk Split, încheiată la egalitate, scor 1-1, nu a fost singura cu probleme, aseară în Europa League. Peste 100 de fani, în marea lor majoritate polonezi au fost arestaţi la Brondby, înaintea partidei dintre echipa gazdă şi Legia Varşovia. Poliţia daneză a fost nevoită să folosească gaze lacrimogene pentru a-i potoli pe fanii celor două echipe. Meciul dintre Brondby şi Legia Varşovia s-a încheiat nedecis, 1-1.

Vezi imagini de la incidentele din Slovacia (sursa: ediţia online a cotidianului slovac SME)

Alte imagini cu suporterii lui Hajduk în Zilina, Slovacia (sursa: tvnoviny.sk)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite