Steaua este interesată de fundaşul Mamadou Diallo de la Sivasspor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua este interesată de fundaşul Mamadou Diallo de la Sivasspor
Steaua este interesată de fundaşul Mamadou Diallo de la Sivasspor

Clubul Steaua este interesat de fundaşul Mamadou Diallo de la vicecampioana Turciei, Sivasspor, al cărei director tehnic spune că roş-albaştrii au făcut deja o ofertă pentru fotbalist, informează presa turcă.

"Pentru Diallo suntem în discuţii cu 3 sau 4 echipe, iar de curând am primit o ofertă şi de la formaţia Steaua Bucureşti, iar acum o analizăm şi pe aceasta", a spus Bulent Uygun, directorul tehnic al celor de la Sivasspor, citat de NewsIn.

Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat, marţi, că doreşte achiziţionarea unui fundaş stânga, iar Diallo este un fundaş de piciorul stâng, care poate juca atât în partea stângă a apărării, cât şi în centru.

Mamadou Diallo are 24 de ani, provine din Guineea şi are 12 selecţii la echipa naţională a ţării africane. El mai are contract cu Sivasspor până la data de 30 iunie 2010, iar în sezonul trecut a evoluat în 29 de partide, reuşind să marcheze şi un gol.

În altă ordine de idei, presa din Turcia mai notează că Sivasspor a ajuns la un acord cu columbianul Dayro Moreno, care este sub contract cu Steaua. Fotbalistul nu s-a prezentat la reunirea echipei şi a transmis conducerii că şi-a găsit o formaţie, care urmează să trimită o ofertă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite