“Sinuciderea” lui Colţescu, de Caragiale!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrul Sebastian Colţescu a explicat ieri ce l-a determinat să stea pe fereastra de la balconul apartamentului său. El a povestit că era disperat, însă din cauza celor care îi spărseseră

Arbitrul Sebastian Colţescu a explicat ieri ce l-a determinat să stea pe fereastra de la balconul apartamentului său.

El a povestit că era disperat, însă din cauza celor care îi spărseseră uşa. “Dacă voiam să ma sinucid, stăteam cu faţa la exterior. Le-am comunicat părinţilor şi surorii mele care erau pe casa scărilor să mă lase în pace întrucât doresc să fiu singur.

 În momentul când au spart uşa şi au năvălit peste mine, m-am speriat pentru că nu ştiam că sunt de la SMURD şi de la Poliţie. Le-am spus să mă lase singur. Un medic a vrut să-mi injecteze un somnifer, dar am refuzat. În momentul în care mi-a spus: «Dacă nu vrei, te legăm şi te ducem la psihiatrie», le-am spus că ies pe geam şi ţip să fiu lăsat în pace. Eram disperat”, a spus Colţescu la sport.ro.

Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA, a dat un verdict dur în urma acestor întâmplări. “Se întrerupe brusc o carieră de arbitru. Despre arbitrul Colţescu nu se poate vorbi decât la timpul trecut pentru că nu cred că are cineva curajul să spere că poate continua. Cine îşi imaginează că un arbitru care stă agăţat de un geam va putea să arbitreze un derby Steaua – Dinamo peste câţiva ani se înşală amarnic”, a afirmat Porumboiu la Fanatik Show.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite