Mihajlovici, alături de Mutu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu riscă inclusiv să fie închis pentru altercaţia sa cu chelnerul albanez
Adrian Mutu riscă inclusiv să fie închis pentru altercaţia sa cu chelnerul albanez

Antrenorul Fiorentinei, Sinisa Mihajlovici nu pare îngrijorat de evenimentele petrecute în afara terenului cu Adrian Mutu și este dispus să treacă peste problemele pe care le are jucătorul român.

"Pentru Mutu este întotdeauna loc în echipă, nu-l vom abandona la greu. De abia îl aştept să revină, în etapa viitoare. Îl cunosc foarte bine pe Adrian, pentru mine este un jucător foarte important. Conducerea şi coechipierii nu trebuie să-l lase la greu, a făcut într-adevăr câteva greşeli de-a lungul carierei, dar a plătit pentru ele, şi-a asumat responsabilitatea. Ca antrenor, sper să-l pot avea pe teren duminica viitoare", a spus Mihajlovici la finalul partidei cu Bari, de sâmbătă seară, pe care echipa sa a câștigat-o cu 2-1.

"Voi discuta cu şefii să vedem care va fi sancţiunea pentru incidentul în care a fost implicat sâmbătă dimineaţa. Mutu are un caracter puternic şi va reuşi să depăşească şi acest moment. În ultimele luni a suferit foarte mult", a mai spus tehnicianul sârb.

Fiorentina a învins Bari pe teren propriu cu scorul de 2-1. Donadel în minutul 34 și Gilardino în minutul 82 au punctat pentru gazde, în timp ce Parisi a redus din diferență în minutul 90.

Fiorentina este pe locul 11, însă ar putea coborâ până pe locul 19 după celelalte partide din Seria A care se dispută duminică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite