Sichitiu şi Hizo vor să plece din Giuleşti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sichitiu şi Hizo vor  să plece din Giuleşti!
Sichitiu şi Hizo vor să plece din Giuleşti!

Directorul giuleştenilor îşi depune demisia pentru că Rapid nu are niciun leu în conturi. Şi „Dulăul” e nemulţumit: a cerut 4 jucători, dar n-a venit niciunul. Oficialii Rapidului s-au săturat de instabilitatea de la club şi sunt gata să-l părăsească pe Copos.

Finanţatorul giuleştenilor, George Copos, riscă să rămână fără oameni la echipă. Grigore Sichitiu şi Viorel Hizo au demisiile pregătite.

Cum s-a ajuns în această situaţie? Clubul are 27 de procese, dintre care 11 la FIFA, iar datoriile acestuia se ridică la 10 milioane de euro. Sichitiu este din ianuarie director general la Rapid, iar problemele financiare îl fac să renunţe, mai ales că giuleştenii nu mai pot vinde jucători pe bani mulţi, din cauza crizei globale care a afectat piaţa de transferuri.

Totodată, surse din club dezvăluie pentru “Adevărul” că lipsa unui buget pentru noul sezon este un alt motiv pentru care rapidistul ia în calcul demisia.

Matici rămâne, Sacripanti pleacă

Nici Viorel Hizo nu mai vrea să continue pe banca tehnică a Rapidului. Motivul ? În momentul în care a acceptat să revină în Grant, “Dulăul” i-a solicitat lui George Copos patru achiziţii. “Aveam nevoie de aceşti jucători, am lotul descoperit. Am cerut patru jucători, dar văd că nu vine nimeni”, a spus nemulţumit Viorel Hizo după meciul de la Chiaj­na, de ieri. Dacă Rapid nu are bani pentru transfe­ruri, Viorel Hizo testează jucători veniţi în probe.

La amicalul de ieri, cu Concordia Chiajna, a fost folosit şi un argentinian, Lisandro Sacripanti. “Nu va rămâne la Rapid, nu-mi place de el”, a fost verdictul antrenorului după meci. Tot în probe s-a aflat în Giuleşti şi Darijan Matici. Păstrat de Hizo, slovenul nici el nu ştie cine îi este patron, dar spune că vrea să rămână: “Nu am auzit de Copos. Îmi place la Rapid, e atmosferă super”. 

Constantin pleacă mâine la Terek

Marius Constantin nu a jucat în amicalul cu Chiajna şi îşi face de mâine bagajele pentru Rusia. “Cluburile s-au înţeles, Marius va pleca la Terek Groznîi”, a anunţat Hizo. Un alt jucător care va părăsi Rapidul este Elinton Andrade. Acesta are o ofertă din Portugalia şi va semna zilele următoare.

Spadacio, nervos că nu se transferă!

Spadacio a fost eliminat în minutul 38 al partidei cu Chiajna. Faultat de Ciubotariu, brazilianul a şutat în adversar după fluierul arbitrului. Mijlocaşul a părăsit cu greu terenul, fiind extrem de nervos. Reacţia jucătorului poate fi explicată şi de faptul că, deşi a avut oferte, conducătorii au refuzat să-l transfere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite