Şi gripa s-a predat în faţa lui Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Declarat bolnav miercuri la prânz, atacantul Barcelonei a intrat peste doar câteva ore în meciul cu Osasuna din Cupă (4-0), marcând şi două goluri. Meciurile cu Osasuna par predestinate a fi de poveste pentru Barcelona.

Anul trecut, încurcaţi de o grevă aeriană, catalanii au ajuns la Pamplona cu autocarul într‑o cursă contra cronometru şi au câştigat la pas cu 3-0. Acum, Osasuna s-a prezentat pe „Camp Nou" pentru manşa tur din optimile de finală ale Cupei Spaniei. În ziua partidei, miercuri la prânz (ora 14.03), vestea că starul argentinian e gripat şi nu poate să intre pe teren i-a făcut pe basci să spere într‑un rezultat favorabil.

Numai că, surpriză: vedeta catalanilor a învins boala în timp-record şi a fost trecut de Josep Guardiola pe foaia de joc (ora 22.30), printre rezerve. Mai mult, Messi a intrat în repriza a doua în locul lui Pedro şi a făcut spectacol, încheind tabela la 4-0 cu o lovitură de cap şi cu o execuţie plasată cu piciorul stâng.

Antrenorul Osasunei a explodat

„M-a durut puţin burta!", s-a limitat să declare Messi după ce oficialii şi jucătorii Osasunei i-au reproşat sud-americanului faptul că totul a fost doar o strategie de adormire a adversarului.

Cel mai tranşant a fost antrenorul oaspeţilor. „Nu înţeleg de ce au procedat aşa. Mai întâi ne-au cerut să modificăm ordinea meciurilor, pentru a schimba gazonul de pe «Camp Nou». Apoi, l-au declarat bolnav pe Messi, care a jucat fără nicio problemă. De asemenea, au anunţat că vor băga mai multe rezerve, dar au evoluat cu echipa cea mai bună", a tunat Jose Luis Mendilibar. „La încălzire, l‑am întrebat pe Messi dacă are gripă, iar el a început să râdă", a completat tehnicianul Osasunei.

Secretul rapidităţii cu care argentinianul a „fentat" gripa l-a dezvăluit însă unul dintre coechipieri. „E cel mai bun din lume", a declarat mijlocaşul Sergio Busquets.

"Dacă Messi e bolnav, atunci şi pe mine mă dor ouăle."
Pachi Izco
preşedinte Osasuna

31 de goluri a marcat Leo Messi în acest sezon în toate competiţiile pentru Barcelona.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite