Şi Mircea Lucescu îl vrea pe Dembele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şahtior se întăreşte în ofensivă şi vrea să-l transfere pe Garra Dembele, golgeterul trupei sofiote care are 26 de reuşite în acest sezon. Mircea Lucescu nu face achiziţii doar din Brazilia cînd caută jucători de atac. Antrenorul român e atras mai nou şi de un golgeter din Bulgaria.

Potrivit cotidianului Standart News, Şahtior îl curtează pe Garra Dembele. "Lucescu a rămas impresionat de viteza şi calităţile vîrfului de 25 de ani şi ar fi gata să negocieze transferul acestuia în vară la campioana Ucrainei", a dezvăluit azi sursa citată.

Dembele, jucător francez de origine maliană, s-a aflat în vizorul Stelei în iarnă, dar discuţiile s-au sistat după ce Levski a cerut 3,5 milioane de euro, în timp ce oficialii din Ghencea au propus doar două milioane, conform gsp. Managerul general Mihai Stoica precizase că Dembele "e un jucător interesant, dar este îngrijorat de valoarea campionatului bulgar şi de viaţa extrasportivă a francezului". Care a fost condamnat recent la opt luni de închisoare cu suspendare, pentru că "a folosit cu bună ştiinţă un permis de conducere fals, fiind prins conducînd cu o alcoolemie de 1,64 grame la mie în sînge".

Dembele traversează un sezon extraordinar în Bulgaria. A marcat 26 de goluri, dintre care 23 în 20 de meciuri disputate în campionat, adică 40,2% din totalul reuşitelor lui Levski în 26 de etape. Internaţionalul malian conduce detaşat topul marcatorilor în Bulgaria, următorii clasaţi avînd doar 11 goluri!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite