Şi-a recunoscut vina şi a renunţat la proba B

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Adrian Mutu a luat, aseară târziu, o primă decizie în scandalul dopajului al cărui „erou“ este. Site-ul Fiorentinanews.com a dezvăluit că românul va renunţa la dreptul său la contraexpertiză de care beneficiază toţi sportivii care sunt prinşi în urma unor controale antidoping.

Ce înseamnă acest lucru? Atacantul Fiorentinei admite că a folosit o substanţă interzisă, îşi recunoaşte vina, şi va colabora cu cei care anchetează cazul său, în speranţa că va primi o pedeapsă cât mai blândă .

„Faptul că Mutu nu va cere efectuarea unei probe B ar putea fi apreciat drept pozitiv şi ar putea cântări mult la audierile de la comisia antidoping", au comentat cei de la Fiorentinanews.com.

„Mutu este dărâmat"

Preşedintele grupării "viola" a avut, aseară, o prima reacţie faţă de "Cazul Mutu". "Suntem alături de Adrian. Băiatul a fost neatent, a înţeles imprudenţa pe care a comis-o şi noi nu suntem supăraţi pe el.

Trebuie să-l sprijinim în aceste momente fiindcă este distrus!", a declarat Andrea Della Valle. Acesta a admis că formaţia sa se confruntă şi cu o altă problemă, aceea de a găsi un înlocuitor pentru atacantul de 31 de ani, cât timp acesta va lipsi de pe teren:

„Trebuie să vedem ce facem pe piaţa transferurilor, dar echipele italiene nu sunt dispuse să ne dea jucători precum Mutu. Nu e o problemă de buget, dar, pur şi simplu, este foarte greu să găsim până luni, când se va încheia perioada de achiziţii, un fotbalist de valoarea lui Adrian". 

“Iminenta suspendare a lui Mutu este o adevărată tragedie sportivă pentru Fiorentina! Nu ştiu dacă cei de la club vor reuşi să găsească un înlocuitor."
Pierpaolo Bisoli
antrenor Cesena

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite