Shabani Nonda nu are echipă de cinci luni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul congolez Shabani Nonda este jucător liber de contract de la finalul lunii ianuarie, de când şi-a reziliat contractul cu Galatasaray Istanbul.

Atacantul în vârstă de 33 de ani, care a marcat în poarta Stelei şi a lui Dinamo, avea contract cu turcii până luna această, dar a ales să se despartă de comun acord de club în urmă cu cinci luni.

De atunci, fotbalistul care a strălucit în tricourile echipelor AS Monaco sau AS Roma nu are echipă şi ar putea renunţa la fotbal în cazul în care nu îşi găseşte rapid un club. Nonda este evaluat de 3,5 milioane de euro de site-ul transfermarkt.de. Se pare că unul dintre motivele pentru care nu şi-a găsit încă o echipă sunt şi pretenţiile salariale destul de mari pe care le are atacantul.

Fotbalistul african născut în Burundi este component al echipei Republicii Democrate Congo pentru care a marcat 32 de goluri în 49 de meciuri.

Nonda s-a specializat în utlimul timp şi în televiziune. El a delectat publicul din ţara sa natală, Burundi, prezentând mai multe emisiuni, printre care şi varianta locală a concurslului, „Cine vrea să fie milionar?”. Tot în Burundi, Nonda a fost Dj la un post de radio local.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite