„Sfinţii“ i-au trimis în grupe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bergodi a menajat titularii cu Saint Patrick’s, iar Steaua a fost condusă de irlandezi cu 1-0 până în minutul 80. Pe final, Nicoliţă şi Ochiroşii au punctat pentru 2-1.

Românii au jucat la Dublin la adăpostul rezultatului de la Bucureşti. Fără Kapetanos, Petre Marin, Nicoliţă şi Surdu în primul “11”, calitatea jocului a lăsat de dorit, iar Steaua a arătat o cu totul altă faţă în comparaţie cu meciul tur .

Roş-albaştrii au avut doar două ocazii în prima repriză. Cea mai importantă a purtat semnătura lui Grzelak, polonezul trimiţând un şut la vinclu, respins de Rogers.

După o ratare incredibilă a lui Guy (37), “sfinţii” nu i-au mai iertat pe stelişti în debutul celui de-al doilea mitan. Tudose a gafat incredibil, O’Connor a recuperat, iar  Cawley a marcat lejer.

Saint Patrick’s nu a mai avut însă puterea de a întoarce rezultatul din tur, iar Bănel Nicoliţă a egalat, pentru ca Ochiroşii să puncteze în ultimul minut de joc pentru 2-1.

1 - 2

Saint Patrick’s: Rogers - Lynch, Harris (86 Dempsey), Partridge, Stevens (46 Ryan) - Cawley - O’Brien, Byrne (80 Fitzpatrick), O’Connor, Guy -  Quigley.

Antrenor: Jeff Kenna.

Steaua: Zapata - Golanski, Tudose, Ghionea, Ninu – Szekely (87 Ochiroşii), A. Ionescu, Onicaş , Grzelak (56 Nicoliţă) -  B. Stancu (79 Surdu), Bibişkov. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Marcatori: Cawley 48 / Nicoliţă 80, Ochiroşii 89

Stadion: „Saint Patrick’s”,

Spectaori: 8.000

Arbitru: Jiri Jech

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite