VIDEO Fair-play spaniol. Antrenorul şi preşedintele Sevillei cer sancţionarea propriei echipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sevilla a învins Villarrealul aseară şi s-a apropiat de locurile ce duc în cupele europene, dar finalul partidei a fost umbrit de întreruperea jocului în diverse momente de mingile aruncate în teren de suporterii din tribune şi copiii de mingi, pentru a împiedica Villarrealul să egaleze.

Ieri, Sevilla a jucat un meci foarte important pentru viitorul său. Andaluzii erau în afara locurilor care asigură participarea în cupele europene la anul şi avea meci acasă contra uneia din cele mai bune echipe din campionat, Villarreal, ocupanta locului 4 şi semifinalistă a Europa League. Într-un final, după un meci aprig, Sevilla s-a impus cu 3-2, după ce a condus cu 2-0 şi 3-1, ajungând pe locul 7, cu 49 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului 6, Atletico Madrid, după 33 de etape.

Vezi VIDEO cu momentele în care jocul a fost intrerupt de mingile aruncate din tribune

Spre sfârşitul meciului de pe Sanchez Pizjuan, însă, din tribune au fost lansate mai multe baloane în terenul de joc, mai ales pe fazele de atac ale Villarrealului, iar "centralul" partidei, Alberto Undiano Mallenco, a notat acest amănunt în foaia de joc.

Însuşi antrenorul Sevillei, Gregorio Manzano, s-a declarat împotriva acestor gesturi şi a indolenţei copiilor de mingi de la această partidă, cerând "să se ia măsuri şi să se aplice sancţiuni" împotriva acestor acţiuni, amintind că "acestea nu sunt o caracteristică a identităţii Sevillei şi nu ne caracterizează în niciun fel".

Citeşte pe adevarul.es ce spune şi preşedintele Sevillei, Jose Maria del Nido despre respectivele incidente

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite