FOTBAL: Bergodi: "Unirea are 50 la sută şanse la Sevilla"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Bergodi: "Unirea are 50 la sută şanse la Sevilla"
FOTBAL: Bergodi: "Unirea are 50 la sută şanse la Sevilla"

Antrenorul echipei Steaua, Cristiano Bergodi, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia Unirea Urziceni are şanse egale cu FC Sevilla în prima partidă a elevilor pregătiţi de Dan Petrescu în Liga Campionilor, reamintind rezultatul grupării CFR de la Roma, în sezonul precedent.

"Unirea şi Sevilla au şanse 50/50 la sută în meciul din Liga Campionilor. Eu sper ca Unirea să facă un joc bun. Şi CFR a câştigat la Roma şi câţi se aşteptau la acest rezultat? Însă se poate întâmpla orice. Aste nu înseamnă că va fi uşor pentru Unirea", a spus Bergodi.

Fundaşul central al echipei Steaua, Ionuţ Rada, consideră că debutul în Liga Campionilor pentru unii jucători ai formaţiei Unirea Urziceni poate să-i determine să se autodepăşească. "Pentru mulţi jucători de la Unirea va fi un debut în Liga Campionilor meciul cu Sevilla. Asta poate să-i determine să se autodepăşească şi să facă un meci bun", a spus Ionuţ Rada.

CFR Cluj a câştigat, scor 2-1, în deplasare, meciul de debut în Liga Campionilor, în sezonul 2008/2009, în compania formaţiei din Italia, AS Roma.

Unirea Urziceni debutează în Liga Campionilor, miercuri, de la ora 21.45, în deplasare, pe terenul echipei FC Sevilla.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite