Meci mare în Serie A cu doi români mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meci mare în Serie A cu doi români mici
Meci mare în Serie A cu doi români mici

Palermo, echipa antrenată de Walter Zenga, a fost la un pas să dea lovitura pe „Giuseppe Meazza“, marcând de trei ori după ce la pauză era condusă cu 4-0. Chivu, Melinte şi Goian au evoluat în Inter – Palermo, scor 5-3. Ultimii doi au primit cele mai slabe calificative din partea ziariştilor italieni.

Mai citeşte şi:


Inter şi Palermo au dat recital într-o partidă în care trei români au fost titulari. Walter Zenga a început cu Dorin Goian şi cu debutantul Cristian Melinte în primul „11” împotriva campioanei en-titre, Inter, în epilogul etapei a zecea din Serie A.

Pentru tânărul jucător adus de la echipa a doua a lui Dinamo nu a fost un start deloc reuşit, Melinte oferindu-le „nerrazzurilor” primul gol al serii, după un fault în careu la Balotelli. Evoluţia lui Melinte a continuat să fie dezamăgitoare pe tot parcursul primei reprize, românul fiind depăşit constant de Maicon. Astfel, Zenga s-a decis să-l înlocuiască la pauză.

Nici Goian nu a scăpat uşor după acest meci, „turnul” din defensiva lui Palermo fiind depăşit de evenimente în faţa atleticilor atacanţi ai lui Jose Mourinho, Balotelli şi Eto’o. De altfel, Melinte şi Goian au primit cele mai mici calificative de la Palermo în presa din Peninsulă. „Gazzetta dello Sport” a fost cea mai aspră şi i-a notat pe cei doi cu 4,5.

Căpitanul naţionalei României a avut o evoluţie notată cu 6 de aceeaşi „Gazzetta dello Sport”. Chivu a luat un galben în prima repriză şi va rata deplasarea de la Livorno. Mourinho l-a schimbat la pauză cu Santon, pentru a-l roda pe tânărul fundaş în vederea meciului următor. Românul a primit undă verde din partea „Calciomercatto”. Cunoscutul site italian a titrat că, „atunci când ­iese Chivu, apărarea Interului se prăbuşeşte”, aluzie la cele trei goluri marcate de Palermo în partea a doua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite