Chivu, şprint spre al treilea titlu în Serie A

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul la zi din Serie A, Inter Milano, va evolua, sâmbătă, în deplasare, împotriva ocupantei locului 3 din competiţia internă, Juventus. Gruparea la care activează şi căpitanul României, Cristian Chivu, are 8 puncte avans în clasament în faţa formaţiei torineze. Căpitanul "tricolorilor"  este anunţat titular în această seară

Fundaşul român activează de doi ani şi jumătate la Internazionale Milano, echipă pentru care a câştigat deja două titluri în Serie A. Unul sub comanda lui Roberto Mancini, iar celălalt alături de Mourinho, care spune că acordă fiecărui meci aceeaşi importanţă, indiferent că adversarul se numeşte Juventus, AC Milan sau Siena.

"Eu nu sunt italian şi, deci, nu m-am născut cu rivalitatea dintre aceste două mari cluburi. Personal, trăiesc această confruntare într-un mod strict profesional. Desigur, este un meci foarte important pentru suporteri, dar pentru mine este un joc ca oricare altul", a spus Mourinho.

De cealaltă parte, antrenorul lui Juventus, Ciro Ferrara, îşi doreşte să învingă marea rivală milaneză cu ajutorul publicului: "Sunt încrezător în atitudinea pozitivă a fanilor noştri. Mă aştept să fim puternic susţinuţi de către suporteri, deoarece astfel şansele noastre de a câştiga derby-ul sunt mult mai mari. Întâlnim o echipă obişnuită să câştige, însă sunt sigur că elevii mei vor da tot ce au mai bun pentru a face un meci mare". Potrivit presei sportive din Peninsulă, Ferrara şi-ar putea pierde postul de antrenor dacă va suferi un eşec în derby-ul cu Inter.

Juventus-Inter (sâmbătă 21:45)

Iată programul din etapa a 15-a a Seriei A

Azi
Milan - Sampdoria
Juve - Inter

Mâine
Bologna - Udinese
Fiorentina - Atalanta
Genoa - Parma
Livorno - Chievo
Napoli - Bari
Palermo - Cagliari
Siena - Catania
Roma - Lazio

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite