Sergiu Radu este "pe făraş" la Cottbus: "Sunt prea tânăr ca să mă retrag"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sergiu Radu (33 de ani) nu mai este dorit la Cottbus! Atacantul român nu a fost reţinut în lotul pentru partida cu Beuthen şi ar putea părăsi echipa, lucru confirmat de însuşi antrenorul echipei, Claus-Dieter Wollitz: "Dacă vrea să plece, e liber s-o facă!".

Sergiu Radu este de-a dreptul devastat de situaţia de la club: "Mă doare foarte mult că nu mi se permite nici măcar să fiu rezervă. Nu mi-a spus nimeni nimic în legătură cu o posibilă plecare a mea, dar dacă este aşa cum se vehiculează, atunci ar trebui să încep să-mi fac griji pentru viitorul meu. Aştept o întâlnire cu şefii clubului" .

Românul mai are contract cu Cottbus până în anul 2013, el încasând unul dintre cele mai mari salarii de la echipă, 20.000 de euro lunar. Cu toate acestea, Radu vrea să îşi continue cariera în altă parte: "Dacă aş sta pe bară, asta ar fi echivalent cu încheierea carierei, iar eu sunt prea tânăr pentru asta. Înţeleg că nu mă potrivesc din punct de vedere fizic cu ideile de joc ale antrenorului, dar nici nu am cum să demonstrez ce pot dacă nu sunt introdus pe teren", conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite