FOTBAL: Varga: "Suntem motivaţi pentru jocul cu Serbia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Varga: "Suntem motivaţi pentru jocul cu Serbia"
FOTBAL: Varga: "Suntem motivaţi pentru jocul cu Serbia"

Mijlocaşul Dacian Varga a declarat, astazi, că în ciuda faptului că echipa naţională nu mai are nicio şansă la calificare, jucătorii vor da totul pe teren în meciul cu Serbia pentru a demonstra că au meritat să fie convocaţi de Răzvan Lucescu.

"Sunt bucuros că am fost convocat şi sper să nu dezamăgesc. E bine că suntem cinci jucători de la Urziceni la naţională, aş vrea să fim şi mai mulţi pe viitor. Suntem motivaţi pentru jocul cu Serbia, vrem să demonstrăm că merităm să fim convocaţi la naţională. Vom avea un meci greu la Belgrad, dar suntem capabili să scoatem un rezultat bun. Ne gândim doar la acest joc, nu la campania următoarea de calificare. Vrem să obţinem un rezultat bun la Belgrad chiar dacă vom avea nişte adversari foarte valoroşi, care joacă la echipe mari", a spus Varga.

Internaţionalul Unirii Urziceni s-a declarat mulţumit şi de faptul că FRF a decis ca meciul cu Insulele Feroe se va disputa la Piatra Neamţ. "E mai bine că vom evolua acolo pentru că oricum terenul din Ghencea e prost. Sunt sigur că stadionul din Piatra Neamţ va fi plin. Naţionala ar trebui să joace cam peste tot în ţară", a spus Varga.

Sursa: NEWSIN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite