FOTBAL: Chivu vrea să apere în Serbia blazonul echipei naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Chivu vrea să apere în Serbia blazonul echipei naţionale
FOTBAL: Chivu vrea să apere în Serbia blazonul echipei naţionale

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a declarat, marţi, că partida cu Serbia din preliminariile CM 2010 va fi foarte dificilă, însă tricolorii vor să obţină un rezultat pozitiv pentru a apăra blazonul primei reprezentative.

"E un meci precum celelalte de până acum. Ne dorim un rezultat bun pentru a apăra blazonul echipei naţionale, dar şi pentru a rămâne în urna a doua valorică. Chiar dacă nu mai avem şanse de calificare, la fel ca în restul partidelor, vom trata adversarul cu foarte multă seriozitate", a spus Chivu.

La rândul său, fundaşul echipei Palermo, Dorin Goian, a afirmat că românii vor merge la Belgrad pentru a face un meci cât mai bun: "Nu e plăcut să ştim că ei au şanse de calificare la turneul final şi noi nu. Am fi vrut să fie invers. Am început un nou drum şi trebuie să jucăm din ce în ce mai bine. Avem nevoie de rezultate pozitive, pentru a aborda cu încredere viitoarea campanie de calificare. Trebuie să înfruntăm realitatea în meciul cu Serbia, dar acum tragem ponoasele pentru ce am făcut înainte. Mergem acolo pentru a evolua cât mai bine".
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite