Sepsi: „Nu mă întorc în haosul din fotbalul românesc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător al Gloriei Bistriţa vrea să continue la Racing Santander. Campionatul Spaniei se potriveşte ca o mănuşă fotbalistului român Laszlo Sepsi. El joacă tot mai mult la Racing şi nu intenţionează să se întoarcă în România.

 Împrumutat în vară de Benfica Lisabona la Racing Santander, tânărul jucător de 22 de ani şi-a făcut în ultimul timp tot mai des apariţia în echipa de start a lui Racing şi parcurge cu gruparea din nordul Spaniei o perioadă frumoasă.

„Adevărul” l-a abordat pe Sepsi chiar la finele unui antrenament pe care echipa sa l-a desfăşurat în complexul sportiv de la „Albericia”. „Santander este un oraş frumos şi liniştit, iar la club am fost tratat cu mult respect.

Nu mă aşteptam să mă acomodez aşa de bine într-un timp aşa de scurt. M-au ajutat mult colegii şi familia”, sunt primele cuvinte ale fostului bistriţean, mulţumit de viaţa în Spania.

Locuieşte cu sora

Sepsi locuieşte în localitatea Liencres (aflată la 16 kilometri de Santander), într-o casă pusă la dispoziţie de conducerea clubului. Stă împreună cu sora sa şi cu soţul acesteia, iar din când în când primeşte vizite din ţară. „Prietena mea a fost aici de vreo câteva ori, iar acum sunt părinţii veniţi la noi.

Dacă stăteam singur, cred că înnebuneam. Cumnatul este bucătar de meserie şi el îmi prepară mâncarea. Deocamdată nu mă gândesc la însurătoare. Sunt prea tânăr. Planurile mele de viitor sunt legate exclusiv de fotbal. Vreau să fiu sănătos şi să joc cât mai mult”.

Nu mai vrea în Liga I

Din Spania, Sepsi anunţă că nu vrea să mai audă de fotbalul românesc. „În România nu mă întorc prea curând. Nu mai vreau în haosul din fotbalul românesc. Scandalurile afectează moralul jucătorilor. Mulţi nu sunt siguri dacă azi îşi iau salariile şi dacă mâine au acelaşi antrenor.

Noi la Bistriţa nu am avut probleme. Preşedintele clubului este un conducător foarte bun, iar antrenorul Sabău ştie să imprime o disciplină care să dea rezultate”, a mărturisit jucătorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite