Selecţionerul Bosniei sare la gâtul şefilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Federaţia Bosniacă de Fotbal (NSBIH) a fost suspendată de FIFA şi UEFA, deoarece nu a acceptat schimbarea statului în conformitate cu recomandările celor două instituţii, selecţionerul Safet Susic şi-a exprimat dezamăgirea faţă de această decizie.

"Refuzarea oportunităţii de a mai juca în aceste preliminarii ar fi precum trimiterea unei persoane nevinovate după gratii. Sperăm ca UEFA şi FIFA să dea dovadă de înţelegere şi să propună un model viabil, dar, sincer, nu văd nicio cale. Ar fi un dezastru să fim excluşi din competiţii, acest lucru ar afecta o ţară întreagă!

Vrem doar o şansă egală cu toată lumea, indiferent dacă ne calificăm la EURO sau nu. Suntem legaţi de mâini din păcate, suntem conduşi de nişte incompetenţi", a spus Susic.

Decizia UEFA şi FIFA a venit ca urmare a sistemului de conducere al Federaţiei de Fotbal din Bosnia şi Herţegovina, cu trei preşedinţi, un bosniac, un sârb şi un croat.

Bosnia-Herţegovina face parte din grupa a IV-a a preliminariilor Euro-2012, alături de România. Sâmbăta trecută, echipa tricoloră a pierdut, scor 1-2, partida de la Zenica, disputată împotriva reprezentativei bosniace, care a devenit favorită la ocuparea celui de-la doilea loc al grupei, ce permite menţinerea în lupta pentru calificare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite