Selecţionerul se alege între Răzvan Lucescu, Hagi sau Dan Petrescu. Tu cu cine votezi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că după refuzul lui Mircea Lucescu de a prelua echipa naţională, pe listă se mai regăsesc Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu, directorul general Ionuţ Lupescu urmând să se ocupe în continuare de acest aspect. Este pentru prima dată în istorie când seful FRF face publică lista posibililor selecţioneri. Tu pe cine vrei la cârma naţionalei?

"Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu mai sunt pe listă. M-aş bucura pentru fiecare dintre cei trei să vină la naţională, mi-ar plăcea ca măcar doi dintre ei să lucreze împreună", a afirmat Sandu la GSPTV, completând că Ionuţ Lupescu negociază deja cu unul dintre ei, fără a-l nominaliza.

Comitetul Executiv a decis să-l demită din funcţia de selecţioner pe Victor Piţurcă, iar primul ofertat pentru a-i lua locul a fost Mircea Lucescu, însă acesta a refuzat, preferând să îşi prelungească înţelegerea cu Şahtior Doneţk.

Arbitrii vor fi mutaţi din Casa Fotbalului 

Preşedintele FRF a vorbit şi despre situaţia de la Comisia Centrală a Arbitrilor, precizând că vrea să îi mute sediul de la Casa Fotbalului. "Sunt mai multe nume care pot conduce Comisia, printre care şi cel al lui Ion Crăciunescu. Dacă Dragomir va aduce un punct de vedere al cluburilor la şedinţa Comitetului Executiv, atunci ar putea cântări mult în luarea unei decizii. Oricum, vrem să mutăm CCA de la Casa Fotbalului. Este un alt mijloc pe care l-am depistat pentru a-i proteja de toţi membrii FRF de posibile suspiciuni".

Sandu a mai dezvăluit că la şedinţa trecută a Comitetului Executiv a dorit să instaleze un nou preşedinte la Comisie, însă Dumitru Dragomir a propus ca structura să rămână aceeaşi până la finalul sezonului. "Am avut acest aspect pe ordinea de zi, iar la ultimul punct se prevedea şi propunerea unui nou preşedinte pentru CCA. Dragomir a venit cu propunerea ca această Comisie să rămână aşa până la finalul campionatului şi nimeni nu s-a opus. E adevărat că la mine în birou s-a vehiculat numele lui Vasile Avram pentru preşedinte, dar dacă la propunerea lui Dragomir toată lumea a fost de acord, nu am mai discutat nimic apoi. Totuşi, decizia luată nu a dat roade, pentru că Grigorescu şi-a dat demisia", a conchis conducătorul forului român de fotbal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite