Şefii rad echipa care a ratat titlul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şefii rad echipa care a ratat titlul
Şefii rad echipa care a ratat titlul

Acţionarii lui Dinamo au renunţat la oamenii care nu au reuşit calificarea în Liga Campionilor. Au plecat antrenorul şi şase jucători. Încet-încet, roş-albii se schimbă din temelii. După ce “câinii” au ratat titlul cu Rednic pe bancă şi marele pot din Ligă, şefii au trecut la treabă şi au construit o nouă faţă pentru Dinamo.

Ceea ce era de aşteptat s-a întâmplat. Gruparea din „Ştefan cel Mare” s-a văzut nevoită în această vară să reducă toate cheltuielile şi n-a avut încotro.

A umblat la salariile jucătorilor, prime nu mai acordă decât la meciurile cu adevărat tari, iar fotbaliştii care au “contribuit” la ruşinea din sezonul trecut au plecat unul câte unul.

Primul pe listă a fost antrenorul Mircea Rednic, împins să demisioneze după ce acţionarii i-au impus să colaboreze cu Cornel Dinu. Au urmat jucători din linia „secundă”, iar acum, pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri, nume mari din lot au părăsit pe Dinamo.

Un simplu calcul arată că şase fotbalişti care au dus echipa pe locul trei, deşi roş-albii au condus mare parte din sezonul trecut, au fost îndepărtaţi, alţi doi, Adrian Cristea şi Marius Niculae, sunt la un pas să plece şi ei.

Se ajunge astfel la opt titulari care au plătit tribut ratării tuturor obiectivelor fixate de “câini” cu Rednic pe bancă.

image


Niculae a cerut transferul „afară“

Atacantul de 28 de ani al lui Dinamo nu prea ar mai vrea să continue în „Ştefan cel Mare“. Într-un moment de haos la echipă, imediat după turul cu Slovan, când fanii au întrerupt meciul, Niculae a mers la Borcea şi i-a cerut să-i aprobe transferul în străinătate.

„Marius mi-a spus să-l las să plece, dar l-am liniştit”, a afirmat Borcea. În acest moment, „Săgeată” este dorit de arabii de la Al-Nasr.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite