Seedorf îşi trimite copiii la o clinică de dezintoxicare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul olandez al formaţiei AC Milan, Clarence Seedorf, a declarat, pentru publicaţia De Pers, că îşi va trimite copiii să viziteze o clinică de dezintoxicare, pentru a vedea dezastrul produs de consumul de droguri.

"Este imposibil ca părinţii să fie alături de copiii lor 24 de ore din 24. După ce copiii mei vor vedea dezastrul produs de droguri, îşi vor putea forma propria opinie şi vor avea ultimul cuvânt. Nu vreau să-mi spună vreodată: «Tată, nu ne-ai avertizat». Ar trebui ca vizitele la clinicile de deziontoxicare să fie incluse în programul şcolar. Este mult mai bine decât să-i duci la muzeu. Nu spun că muzeele nu sunt importante, dar mai importantă este şcoala vieţii", a declarat Clarence Seedorf, care are trei fete şi un băiat, informează cotidianul catalan Sport De Pers.

Seedorf a mai spus că nu vrea să fie "un Maldini", astfel că nu are de gând să rămână la AC Milan până la 40 de ani, aşa cum a făcut Paolo Maldini. "Nu intenţionez să mă transform într-un nou Maldini. El a stat aici toată viaţa şi Maldini este unul singur", a afirmat Seedorf.

De asemenea, Seedorf a mărturisit şi care este cel mai mare vis al său ca fotbalist: să joace pe stadionul Maracaná.

Clarence Seedorf are 35 de ani şi joacă la AC Milan din 2002.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite