FOTBAL: Dumitru Dragomir: "Gică Popescu nu a colaborat cu Securitatea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, luni, că nici nu se pune problema ca fostul fundaş Gheorghe Popescu să fi fost colaborator al Securităţii, iar acest scandal este creat de "lupii tineri" de la FRF care vor să-l compromită pe fostul internaţional român.

"Gicã Popescu avea 17 ani atunci. Nici nu nu ştia să dea buna ziua, dar să colaboreze cu securitatea. Asta este de când a început scandalul cu lupii tineri de la Federaţie, ei sunt pe ducă şi vor să-l compromită pe Gică Popescu, căci era singurul care venea din urmă. El avea atunci 17 ani, la aceea vârstă nu poţi să dai bună ziua pe stradă", a declarat preşedintele LPF la Sport.ro

Cotidianul Adevărul a notat, în ediţia de luni, că Gheorghe Popescu a dat informări despre colegii săi în perioada 1986-1989, el figurând în dosarul privind activitatea sa de informator al Securităţii cu numele conspirativ de "Petrescu". "De-a lungul unei perioade de aproximativ trei ani, «numitul Popescu Gheorghe» a scris nouă rapoarte informative, printre cei vizaţi fiind fostul fotbalist şi actualul antrenor Emil Săndoi, dar şi fostul antrenor al «Craiovei Maxima», Constantin Oţet", a precizat Adevărul, despre rapoartele fotbalistului, alias "colonelul Petrescu".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite