"Secundul" naţionalei Franţei l-ar vrea pe Anelka în echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anelka, în penultimul meci jucat la naţională, cel cu Uruguay de la Mondial
Anelka, în penultimul meci jucat la naţională, cel cu Uruguay de la Mondial

Atacantul francez Nicols ANelka (31 de ani) a primit semnale pozitive din partea staff-ului tehnic al naţionalei Franţei, chiar dacă ispăşeşte o suspendare de 18 meciuri după ce a condus revolta jucătorilor în cantonamentul de la Campioantul Mondial.

Alain Boghossian, secundul selecţionerului Laurent Blanc, dă de îneţeles, în "The Sun", că ar dori ca Anelka să joace din nou pentru "cocoşi". Totuşi, jucătorul pare convins să renunţe la naţională, după ce a declarat că a râs cu poftă când a auzit de suspendare, pentru că oricum avea de gând să se retragă.

"Am văzut că Anelka a jucat destul de bine în acest sezon. Nimeni nu este suspendat pentru totdeauna. Oricum, el a spus că nu maivrea să vină la echipa naţională. Oricum, el a spus că nu mia vrea să joace la naţională", a spus Boghossian, care a continuat în glumă: "Ce să facem acum să-l tragem de păr şi să-l aducem cu forţa? Ar fi cam greu că nu prea are păr în cap".

În vârstă de 31 de ani, Anleka a aduncat 69 de meciuri la echipa naţională pentru care a înscris 14 goluri. Franţa este una dintre adversarele României în grupa preliminară de calificare la CE 2012. În primul meci, "cocoşii" s-au impus la Paris cu 1-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite