Sebastian Dubarbier, la schimb cu Nicolae Dică?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Site-ul tuttomercatoweb.com a scris, ieri, că oficialii clubului Catania sunt dispuşi să-i dea drumul mijlocaşului român Nicolae Dică la echipa CFR Cluj, la schimb cu argentinianul Sebastian

Site-ul tuttomercatoweb.com a scris, ieri, că oficialii clubului Catania sunt dispuşi să-i dea drumul mijlocaşului român Nicolae Dică la echipa CFR Cluj, la schimb cu argentinianul Sebastian Dubarbier.

Sursa citată notează că administratorul delegat al Cataniei, Pietro Lo Monaco, încearcă să finalizeze acest schimb în perioada de transferuri din această iarnă, deoarece Dubarbier este monitorizat şi de alte grupări europene, printre care Atletico Madrid, Zenit Sankt Petersburg şi Ajax Amsterdam. Dubarbier, în vârstă de 22 de ani, a fost achiziţionat de CFR Cluj de la formaţia Gimnasia La Plata pentru 750.000 de euro, dar preţul argentinianului a crescut după prestaţiile avute în meciurile din grupele Ligii Campionilor.

În ceea ce-l priveşte pe Dică, acesta ocupă locul opt într-un top al „transferurilor proaste” din Serie A, realizat de site-ul goal.com.Transferat în această iarnă la Catania, mijlocaşul ex-stelist nu s-a acomodat la formaţia antrenată de Walter Zenga. Dică a
jucat 89 de minute în două partide disputate la Catania.

Accidentările, bătăi de cap pentru Trombetta

CFR va susţine astăzi, de la ora 18.30, ultimul joc din acest tur de campionat împotriva celor de Gaz Metan Mediaş. Pentru acest meci, antrenorul Trombetta se confruntă cu numeroase accidentări.

„Stăncioiu a primit o lovitură la antrenament în urmă cu două zile, iar Yusuf Kone are o contuzie la genunchi. Trebuie să încheiem turul cu o victorie, în ciuda problemelor din lot”, a declarat Trombetta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite