Seara în care ţinem cu Olanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă învinge Franţa, selecţionata batavă obţine calificarea în "sferturile" Euro 2008, astfel că ar putea evolua cu jucătorii de rezervă împotriva României. După victoria la scor

Dacă învinge Franţa, selecţionata batavă obţine calificarea în "sferturile" Euro 2008, astfel că ar putea evolua cu jucătorii de rezervă împotriva României.

După victoria la scor în faţa Italiei, Olanda a devenit favorita Grupei C. Astfel, interesul românilor este ca "portocala mecanică" să câştige grupa şi să îi ajute şi pe "tricolori" să obţină locul doi.

Cu rezervele?

Selecţionerul olandez Marco van Basten a fost întrebat de jurnalişti dacă, în cazul unei victorii în faţa Franţei, va folosi rezervele în ultimul meci din grupă, cel cu România lui Piţurcă.

Tehnicianul a evitat un răspuns, dar nici nu a respins categoric o asemenea variantă: "Este o întrebare de lux, dacă pot să spun aşa. Să presupunem că am învins şi Franţa. Este o situaţie de lux şi mă voi gândi la ce voi face abia când mă voi afla în ea", a răspuns selecţionerul olandez.

Sneijder, precaut

Olanda ar putea conta în meciul cu Franţa pe mijlocaşul lui Real Madrid, Arjen Robben, care a lipsit în partida împotriva Italiei din cauza unei accidentări. Chiar dacă au umilit Italia, olandezii sunt conştienţi că nu au obţinut calificarea în sferturile Campionatului European.

"Dacă pierdem cu Franţa şi România, suntem eliminaţi şi victoria cu Italia devine un triumf fără valoare. Trebuie să menţinem nivelul ridicat", a spus mijlocaşul Wesley Sneijder.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite