FOTBAL: Scoţianul McStay crede că jucătorii Stelei sunt buni actori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Scoţianul McStay crede că jucătorii Stelei sunt buni actori
FOTBAL: Scoţianul McStay crede că jucătorii Stelei sunt buni actori

Antrenorul formaţiei Ujpest, William McStay, a declarat după meciul pierdut contra Stelei, scor 0-2, că golul marcat de Szekely a fost momentul care a însemnat calificarea grupării din Ghencea în faza următoare a Ligii Europa, informează site-ul oficial al grupării maghiare.

"Le-am spus jucătorilor să nu ezite să atace, dar din păcate nu am putut marca decât foarte târziu. Steaua s-a temut de noi, fotbaliştii lor au jucat teatru la unele contacte fizice. Am primit primul gol din cauza unei aşezări greşite în teren şi datele meciului s-au schimbat, acela a fost momentul psihologic al partidei. Sunt mândru de atitudinea jucătorilor mei, care au arătat profesionalism până în ultimul minut. Steaua a valorificat la maximum puţinele ocazii pe care le-a avut. Le urez succes în faza următoare a Ligii Europa", a spus McStay la finalul meciului cu Steaua.

Echipa antrenată de italianul Cristiano Bergodi s-a calificat, joi, în turul 3 preliminar al Ligii Europa, după ce a trecut şi în deplasare de ungurii de la Ujpest, scor 2-1. În tur, roş-albaştrii s-au impus cu scorul de 2-0.

În faza următoare a competiţiei, Steaua va evolua împotriva formaţiei scoţiene Motherwell, care a trecut de Flamurtari (Albania).
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite