FOTBAL: Ion Marin: "Scorul este prea sever"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Ion Marin: "Scorul este prea sever"
FOTBAL: Ion Marin: "Scorul este prea sever"

Antrenorul echipei Dinamo, Ion Marin, a fost de părere că scorul înregistrat în meciul cu Galatasaray Istanbul (1-4) din Liga Europa nu reflectă evoluţia de pe teren a celor două echipe. Tehnicianul crede că echipa sa păstrează şanse de calificare dincolo de grupe.

Ion Marin a afirmat că îşi asumă responsabilitatea rezultatului. "Scorul este mult prea sever după evoluţia echipelor din teren. La 0-0 primele ocazii le-am avut noi, dar când nu reuşeşti să marchezi la acest nivel eşti taxat. Presiunea nu a fost prea mare, jucătorii care sunt concentraţi la maxim nu mai aud publicul. Îmi asum întreaga responsabilitate a rezultatului, nu arunc vina spre echipă", a spus Marin, la ProTV.

Antrenorul dinamovist a declarat că în cazul în care nu vor câştiga meciul cu Galata de la Bucureşti Dinamo nu va putea trece mai departe în Liga Europa. "Chiar şi cu acest rezultat, avem şanse în continuare la calificare, dar trebuie să jucăm de acum fiecare meci la victorie. Băieţii şi-au dorit victoria în acest meci. E dureros scorul, dar trebuie să îşi revină cât mai repede. Dacă nu vom câştiga meciul retur cu Galatasaray, pierdem orice şansă de calificare", a spus Ion Marin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite