Scolari i-a pus gând rău CFR-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Chelsea vrea o victorie cu clujenii, pe 9 decembrie: „Dacă nu bat, plec în Brazilia!”. Chelsea nu e sigură de calificarea în optimile Ligii Campionilor, după remiza de miercuri cu Bordeaux (1-1).

Finalistă a ultimei ediţii a Ligii Campionilor, Chelsea are emoţii până în ultima etapă a grupei A, când întâlneşte pe CFR Cluj pe Stamford Bridge.

Echipa lui Luiz Felipe Scolari a reuşit doar o remiză miercuri, la Bordeaux, scor 1-1, şi riscă să rateze un loc în optimile competiţiei dacă nu bate Clujul. Situaţia l-a determinat pe antrenorul brazilian al londonezilor, Luiz Felipe Scolari, să promită o victorie cu echipa lui Trombetta, cu care a terminat la egalitate în tur (0-0).

„Am lăsat să treacă pe lângă noi două şanse de calificare: la Roma şi astăzi. În prezent, pentru a ne califica trebuie să învingem pe CFR Cluj. Cred că avem 75 la sută şanse să învingem pe CFR. Dacă nu, mă întorc în Brazilia. Însă ocuparea locului 1 în grupă nu mai depinde de noi”, a declarat „Felipao” după meciul de la Bordeaux.

Campionul mondial din 2002 s-a plâns în schimb de jucătorii săi: ”Când mă gândesc că Bordeaux a marcat fără să fi tras o singură dată pe poartă în această repriză, nu sunt mulţumit. Era uşor, conduceam cu 1-0, nu trebuia decât să controlăm meciul. Nu sunt mulţumit. Jucătorii nu s-au relaxat la 1-0, dar au făcut o greşeală: cine l-a marcat pe Diarra la corner?”.

Joacă fără Lampard

Pentru meciul cu CFR, Chelsea nu se va putea baza pe cel mai important om al său, Frank Lampard. Mijlocaşul englez a fost eliminat în meciul cu Bordeaux şi nu-şi va putea ajuta colegii în partida cu ardelenii.

În ciuda acestei absenţe, portarul Petr Cech s-a declarat încrezător în şansele londonezilor de a prinde optimile Ligii. „Totul depinde de noi. Dacă vom câştiga ultimul nostru meci cu CFR Cluj, vom fi calificaţi. Este păcat că în meciul cu Girondins nu am obţinut victoria”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite