Schut, fotbalistul care l-a accidentat pe Neşu, nu se mai antrenează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Utrecht a început în urmă cu câteva minute antrenamentul, dar Alje Schut, fotbalistul care l-a accidentat pe Neşu nu a venit la antrenament. Nici la meciul de duminică nu se ştie dacă va juca..

În altă ordine de idei, medicul lui Utrecht, Simon Goedegebuure, a declarat că "situaţia e încă foarte gravă" în cazul fundaşului Mihai Neşu, operat după ce şi-a fracturat o vertebră cervicală, şi că intervenţia chirurgicală nu "a evidenţiat existenţa unei paraplegii complete sau incomplete"

UPDATE ora 12.50 / Un poster cu steagul României, cu poza şi numele lui Neşu, a fost pus pe stadionul din Utrecht.

Fc Utrecht a început în urmă cu câteva minute antrenamentul după ce oficialii clubului i-au informat pe jucători despre starea lui Neşu. Alje Schut, fotbalistul care l-a accidentat pe Neşu nu a venit la antrenament. Nici la meciul de duminică nu se ştie dacă va juca.

În altă ordine de idei, medicul lui Utrecht, Simon Goedegebuure, a declarat că "situaţia e încă foarte gravă" în cazul fundaşului Mihai Neşu, operat după ce şi-a fracturat o vertebră cervicală, şi că intervenţia chirurgicală nu "a evidenţiat existenţa unei paraplegii complete sau incomplete", informează "De Telegraaf".

Cotidianul "De Telegraaf" menţionează că nu este clar cum va decurge recuperarea lui Neşu, dar că "revenirea sa într-un sport de contact ca fotbalul este exclusă".

Mihai Neşu a fost supus, marţi, unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută o vertebră fracturată din zona cervicală. Medicii au afirmat că operaţia lui Neşu s-a încheiat cu succes, dar nu pot preciza deocamdată cum va evolua starea de sănătate a jucătorului.

Mihai Neşu s-a accidentat la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite