Scapă Mutu de amendă?! Voi ce părere aveţi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scapă Mutu de amendă?! Voi ce părere aveţi?
Scapă Mutu de amendă?! Voi ce părere aveţi?

Tribunalul Federal Elveţian a suspendat temporar decizia TAS privind amenda de 17 milioane de euro a internaţionalului român. Mutu s-a prezentat ieri la reunirea lotului fără să ştie că va urma să primească una dintre cele mai bune veşti din ultima perioadă.

„Nu avem nici noi prea multe date în momentul de faţă. Din ce am înţeles de la avocaţii noştri, este o decizie de suspendare temporară a verdictului dat de TAS, luată azi de Tribunalul Federal al Elveţiei“, a declarat Victor Becali, cel care, împreună cu fratele său Ioan, reprezintă interesele lui Mutu.

Citiţi şi:


„Cel mai probabil mâine (n.r. - azi) vom afla natura exactă a deciziei“, a completat impresarul. În orice caz, „Briliantul“ nu a scăpat definitiv de coşmarul celor 17 milioane de euro, existând de acum două variante: ori Mutu şi Chelsea ajung la o înţelegere de stingere sau de diminuare a datoriei, ori Tribunalul Federal va analiza cazul din punct de vedere al viciilor de procedură, situaţie în care Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne ar putea fi somat să rejudece cazul „Mutu“ de la zero.

Cinci supravieţuitori de la Piţurcă

Adrian Mutu este unul dintre puţinii supravieţuitori din lotul României, care a fost şi la Constanţa, în martie, când Serbia ne-a învins cu 3-2. Dintre jucătorii chemaţi atunci de Piţurcă se mai află acum sub comanda lui Răzvan Lucescu Raţ, Rădoi, Marica, Pantilimon şi Bucur.

Ceilalţi fie au dispărut din circuitul naţionalei, fie sunt accidentaţi şi nu au putut fi convocaţi. Spre deosebire de România, Serbia are faţă de meciul de pe 28 martie doar trei noutăţi în lot: Tosici, Petrovici şi Milinkovici.   

Nicolae Grigore, al treilea „dopat“ la lot

Supriza lui Răzvan Lucescu este Nicolae Grigore, convocat în locul accidentatului Codrea. Interesant este că, după Mutu şi Apostol, Grigore e al treilea jucător din lotul lui Răzvan care a fost suspendat pentru dopaj.

El a stat pe tuşă trei luni în 2004, deoarece a luat nişte produse nutritive pentru creşterea masei musculare, fiind depistat apoi pozitiv cu nandrolon.

image

Această decizie e doar începutul. Să nu ne hazardăm să spunem că Mutu a scăpat de plata celor 17 milioane de euro.

image


Victor Becali
impresarul lui Mutu

Emoţii cu Raţ
 

image



Fundaşul celor de la Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ, s-a accidentat aseară în timpul antrenamentului de la Mogoşoaia. În timpul unei miuţe cinci contra cinci, Vasile Maftei a şutat la poartă, dar mingea l-a lovit în mâna stângă pe Raţ, care a căzut secerat pe gazon (foto 1).

Doctorul Pompiliu Popescu i-a acordat îngrijiri medicale pe marginea terenului (foto 2), apoi i-a aplicat acestuia o faşă elastică pentru a-i proteja mâna (foto 3). După intervenţia medicului, fotbalistul de 28 de ani şi-a putut continua antrenamentul. La final, Varga, Grigore şi Marica au rămas pe teren şi au şutat de la 16 metri la poarta apărată de Tătăruşanu.

Lotul României pentru „dubla“ cu Serbia

image

şi cu Insulele Feroe

Nicolae Grigore, surpriza selecţionerului pentru Serbia

  • Portari:  Coman (FC Braşov), Pantilimon (FC Timişoara), Tătăruşanu (Steaua)
  • Fundaşi: D. Goian (Palermo), Maftei, Galamaz (ambii Urziceni), Rădoi (Al-Hilal), Chivu (Inter), Raţ (Şahtior), Neşu (Utrecht), Panin (CFR Cluj)
  • Mijlocaşi: Mara (CFR), Bălan, Varga, Apostol (toţi de la Urziceni), N. Grigore (FC Braşov), Ghioane (Dinamo Kiev), Lazăr (Rapid), Ad. Cristea (Dinamo)
  • Atacanţi: Marica (Stuttgart), Mutu (Fiorentina), G. Bucur (FC Timişoara), An. Cristea (Dinamo).
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite