Scandal între olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandal între olteni
Scandal între olteni

Wobay a sărit la gâtul lui Florin Costea, cei doi fiind la un pas de bătaie. Deşi au învins cu 3-0 la Iaşi, craiovenii au avut probleme la finalul partidei. Doi dintre elevii lui Eugen Neagoe au fost la un pas să se încaiere pe teren.

Scandalul dintre Julius Wobay şi Florin Costea a început în repriza secundă, când căpitanul „juveţilor“ i-a reproşat în dese rânduri colegului său că nu-i pasează mingea. Fotbalistul din Sierra Leone a ripostat şi el, moment în care Costea l-a luat la înjurături, fapt ce l-a deranjat extrem de mult pe african.

Drept urmare, a sărit la colegul său, cei doi fiind despărţiţi greu de australianul Dilevski, în ajutorului căruia a sărit Găman. Wobay a apucat totuşi să-i pună mâna în gât lui Costea, dar lucrurile nu au degenerat pe gazon. Conflictul s-a aplanat şi la vestiare, însă în spatele lui se ascunde o stare de tensiune vizavi de atitudinea căpitanului Universităţii faţă de coechipierii săi. Concret, se pare că lui Florin Costea i s-au urcat aerele la cap şi nu-i mai ajunge nimeni la nas.

S-a certat cu mititelu

Coechipierii spun că fotbalistul s-a schimbat după ce a început să prindă naţionala, la începutul anului, dar şi-a luat şi mai mult nasul la purtare după ce Eugen Neagoe i-a dat banderola de căpitan al echipei, purtată până de curând de Dorel Stoica.

Florin Costea are un salariu anual de 400.000 de dolari. Din acest motiv, în urmă cu două luni, el s-a certat cu Adrian Mititelu, care intenţiona să reducă salariile. Costea n-a acceptat acest lucru, dar după două săptămâni de stat în afara lotului, a acceptat amânarea plăţii a jumătate din contract.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite