Scandal pentru Cristea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandal pentru Cristea
Scandal pentru Cristea

„Prinţul” a ajuns deja în Dubai, dar s-ar putea să revină în România mai repede decât s-a aşteptat. Motivul? Şefii lui Poli Iaşi, echipă ce deţine jumătate din drepturile federative ale jucătorului, vor să blocheze cartea verde a fotbalistului întrucât roş-albii nu i-au anunţat de mutare.

 Mai mult, moldovenii solicită bani de pe urma împrumutului mijlocaşului la Al-Ahli. „Câinii“ vor primi un milion de dolari în schimbul cedării „Prinţului“. Din această sumă, 300.000 ar trebui viraţi în conturile celor de la Poli Iaşi.

Mâine, ultima zi de transferuri în Emirate

„Conform contractului de transfer al lui Adrian Cristea, încheiat între Politehnica şi Dinamo în vara lui 2004, noi trebuie să primim 50 la sută dintr-un transfer ulterior al fotbalistului. De aici se scad 200.000 de dolari cât au plătit ei atunci, deci rămân 300.000”, a declarat ieri preşedintele echipei moldave, Sorin Boca.

Cum dinamoviştii nu au ţinut cont de înţelegere, acum ieşenii vor să blocheze mutarea. „Orice transfer al lui Cristea de la Dinamo la un alt club nu se poate face decât cu acordul nostru scris. Acum am solicitat FRF să nu-i emită cartea verde a jucătorului. Dacă Dinamo nu ne contactează pentru a ne obţine acordul, transferul lui Cristea la Al-Ahli nu se poate realiza”, a ameninţat Boca. Directorul general al federaţiei, Ionuţ Lupescu, a explicat ieri poziţia FRF în ceea ce priveşte acest caz.

„Dacă Iaşiul face o cerere oficială, vom analiza situaţia începând de săptămâna viitoare”, ne-a spus „Kaiserul“. Atenţionat că mâine e ultima zi în care se pot face transferuri în Emirate, Lupescu a răspuns: „Luni se încheie perioada de transferuri? Asta e“!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite