A plecat şi Walter. Urmează Săvulescu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo rămâne cu din ce în ce mai puţini investitori care să aducă bani la club. Un nou acţionar şi-a anunţat demisia ieri, iar „dezertările” nu se opresc aici. După ce Vasile Turcu a anunţat că renunţă la acţiunile sale de la Dinamo, ieri, şi Florian Walter a făcut acelaşi gest. Dragoş Săvulescu pare şi el tentat să le urmeze exemplul.

Până să se restructureze lotul „câinilor”, se face „inventarul” la nivelul şefilor care rămân din ce în ce mai puţini! Deocamdată, sigur vor continua la Dinamo doar Nicolae Badea şi Cristi Borcea. Asta pentru că Turcu a spus deja „la revedere”, iar, ieri, Florian Walter şi-a depus şi el demisia.

Rămâne acţionar pasiv

Existau de mai mult timp semnale că omul de afaceri va urma această cale. Walter nu mai agrează deciziile celor care conduc clubul, fiind nemulţumit şi de faptul că nu are un cuvânt greu de spus în viaţa echipei. Patronul de la „Romprest” are de recuperat de la ceilalţi acţionari o sumă egală cu a lui Turcu, aproape patru milioane de euro.

Săvulescu a dat de înţeles că pleacă

image

Săvulescu (stânga) urmează să aibă o întâlnire cu Badea Foto: Agerpres



Deocamdată, până la redobândirea sumei investite, Walter va rămâne un acţionar pasiv. Adică are voie să voteze în Consiliul de Administraţie, dar, cum refuză să se prezinte la şedinţe, în locul său se va pronunţa Borcea.

„Dezertările” din acţionariatul clubului nu se opresc cu Walter. Dragoş Săvulescu, aflat acum în străinătate, le-a dat de înţeles lui Borcea şi Badea că ar vrea şi el să renunţe la acţiuni. Săvulescu pretinde un proiect viabil pe termen lung pentru a continua în „Groapă”.

Acţionari la Dinamo în 2005

Cristi Borcea
Nicolae Badea
Dragoş Săvulescu
Vasile Turcu *
Vladimir Cohn *
Ioan Becali *
Gigi Neţoiu *
Bagher Karimzadeh *
Florian Walter *
*Nu mai sunt la Dinamo

Dispare acţionariatul

Planurile şefilor de a construi în „Groapă” o societate puternică financiar încep să răsufle. Ideea a prins rădăcini la jumătatea anului 2005, când „Dinamo 1948 SA” a strâns un număr record de acţionari pentru o echipă din campionatul nostru: nouă.

Tot atunci au început şi problemele, pentru că fiecare dintre investitori dorea să-şi impună punctul de vedere. Ulterior, unul câte unul finanţatorii au început să plece, descurajaţi fiind şi de rezultatele slabe ale echipei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite