Lobonţ: "Sărbători Fericite!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Bogdan Lobonţ se află în această perioadă în Italia şi prin intermediul propriului site, www.bogdanlobont.ro, le-a urat tuturor fanilor „Sărbători Fericite şi un An Nou plin de bucurii!”.

Ce a însemnat 2009 pentru tine?

Bogdan Lobonţ: Nu pot uita cum am ratat participarea alături de Dinamo în UEFA Champions League. M-am accidentat înainte de finalul sezonului la genunchi şi am fost obligat să asist neputincios la neîndeplinirea obiectivului. A urmat o perioadă dură de recuperare şi transferul la AS Roma, un mare pas înainte pentru mine. Am tras din greu, am respectat întocmai programul stabilit de medici si m-am antrenat cot la cot cu lotul Romei, deoarece am vrut să arăt că merit un loc de titular. Antrenorul Claudio Ranieri a apelat la mine pentru întâlnirea cu TSKA Sofia şi mă bucur că am „închis” poarta. Nu e uşor să aperi 90 de minute după 8 luni de pauză.

Sunteţi pe locul 4, la doar 3 puncte de Milan, aflată pe poziţia secundă, te gândeşti la un loc în Liga Campionilor cu Roma?


Bogdan Lobonţ: Roma are jucători de Liga Campionilor, mai rămâne ca şi rezultatele să fie pe măsură.
 
Vă veţi concentra pe Europa League în 2010 sau pe campionatul intern?


Bogdan Lobonţ: Am terminat grupa pe prima poziţie în Europa League după un parcurs foarte bun şi vom juca împotriva grecilor de la Panathinaikos în „16”-imi. Cred că suntem avantajaţi de tragerea la sorţi, pentru că avem confruntarea decisivă în faţa propriilor suporteri. Cât despre campionat, ne gândim la fiecare dispută în parte şi sperăm să acumulam cât mai multe puncte anul viitor. Vrem pe podium.
 
Ce le doreşti fanilor pentru 2010?


Bogdan Lobonţ: Tuturor românilor, tuturor fanilor mei le doresc un Crăciun cât mai frumos, plin de bucurii şi un An Nou în care să uite de criză şi de greutăţi. Să trecem cu toţii peste dificultăţile şi problemele din 2009, să uităm de ele şi să sperăm ca 2010 va aduce cu el mai multe realizări şi succese! La Mulţi Ani!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite