VIDEO Sara Carbonero a pus mâna pe Casillas!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iker Casillas
Iker Casillas

Portarul lui Real Madrid şi frumoasa prezentatoare iberică au decis să facă nunta în luna iulie a acestui an, după Campionatul European


În 2009, deţinătoarea titlului de cea mai sexy jurnalistă din lume a dat lovitura cuplându-se cu unul dintre cei mai râvniţi burlaci din lumea fotbalului. Un an mai târziu, Iker şi Sara au făcut senzaţie la Mondialul din Africa de Sud, Casillas sărutându-şi partenera chiar în timpul unui interviu, după câştigarea titlului. Firesc, următorul pas era nunta, eveniment care se va produce în vară, în luna iulie, după încheierea Campionatului European din Ucraina şi Polonia, unde Casillas va fi prezent cu naţionala Spaniei. Conform revistei iberice „Lecturas", nu se cunoaşte încă lista de invitaţi şi nici data exactă a petrecerii. Cert e că cei doi viitori miri vor trebui să ţină cont şi de cealaltă nuntă „galactică" programată în aceeaşi perioadă (12 iulie), cea dintre Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk.
Sara vrea mulţi copii
În urmă cu câteva zile, chestionată asupra planurilor de viitor, Sara Carbonero a dat un prim semnal că nunta sa cu Iker se apropie: „Evident că mă gândesc la ziua în care voi fi mireasă. Mă văd căsătorită şi cu mulţi copii". Întrebată asupra numărului acestora, viitoarea doamnă Casillas a replicat: „Câţi vor veni. Nu se ştie niciodată".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite