Săpunaru rămâne la Porto! Vezi de ce a renunţat Lazio la el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Săpunaru nu-i mai interesează pe italienii de la Lazio. Deşi discuţiile dintre FC Porto şi gruparea romană erau într-un stadiu avansat, până la urmă lazialii au renunţat la transferul său.

Un colaborator al impresarului Victor Becali a declarat, pentru publicaţia Mais Futebol, că fundaşul român va rămâne la FC Porto. Motivul? Gruparea lusitană a cerut prea mult pentru el!

"Cristian Săpunaru nu va pleca la Lazio. Au existat discuţii între reprezentanţii celor două cluburi, dar FC Porto a cerut prea mult pentru transferul lui. Cât? Nu pot spune asta, dar era mult şi Lazio a renunţat. Săpunaru va rămâne la FC Porto", a declarat reprezentantul fotbalistului, conform Mediafax.

Saptămâna trecută, presa din Portugalia anunţa că FC Porto i-a stabilit lui Săpunaru o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro. Internaţionalul român a evoluat în 41 de meciuri oficiale pentru FC Porto în sezonul 2010/2011 (peste 2.600 de minute de joc), câştigând campionatul, Cupa Portugaliei şi Liga Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite