Săpunaru a bătut un agent de pază în Portugalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe Săpunaru îl aşteaptă o suspendare drastică
Pe Săpunaru îl aşteaptă o suspendare drastică

Doar rezervă pentru FC Porto, care a pierdut la Lisabona, 0-1, derby-ul cu Benfica, fostul rapidist şi-a ieşit din fire după meci, în drumul spre vestiare. Conform ediţiei online a ziarului „Record”, „Brazilianul Hulk şi fundaşul dreapta Săpunaru au schimbat replici dure cu un agent de pază, fiind raportate şi câteva lovituri”.

Ziariştii din Portugalia ne-au dezvăluit că cei doi jucători au fost provocaţi de steward, probabil un fan al Benficăi. Centralul partidei le-a arătat bătăuşilor cartonaşul roşu, aceştia riscând o amendă şi minimum două etape de suspendare, după ce raportul de meci va fi analizat.

Jesualdo Ferreira, antrenorul alb-albaştrilor, nu a dorit să comenteze evenimentele la conferinţa de presă, vorbind doar despre meci. Atât Săpunaru, cât şi brazilianul Hulk sunt la prima manifestare de acest gen de când se află la Porto.

A călcat pe bec şi la naţională

„Săpun" a fost implicat într-un incident similar, petrecut pe Aeroportul „Henri Coandă" luna trecută, după amicalul tricolorilor din Polonia. Fotbalistul a băut în avion, iar la aterizare a bruscat un cameraman în parcare şi i-a înjurat pe cei din staff-ul tehnic, fiind calmat greu de Paul Codrea, Ştefan Iovan şi Marian Ioniţă.

Pentru ieşirea sa, Săpunaru a fost amendat cu suma de 1.000 de Euro şi selecţionerul a decis să nu mai apeleze la el pentru următoarele două acţiuni ale naţionalei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite